Kunskapsportalen

Support: 08-5070 5380, info@datscha.com

Skapa listor

I en lista kan du samla olika typer av objekt. Fastigheter, Ägare eller Hyresgäster för att enkelt sammanställa exempelvis en portfölj. Väl inne i listan kan du välja att se på objekten från olika perspektiv. Vilka hyresgäster sitter i de fastigheter du lagt till i listan? Vem äger fastigheterna som hyresgästerna i din lista sitter i? Allt det får du enkelt tillgång till här. För att lägga till ett objekt kan du exempelvis från fastighetssidan klicka på stjärnikonen uppe till höger.

Bokmärk Fastighet

 Du kan även efter att ha skrivit in ett sökord i 'Supersök' klicka på Stjärnan enligt bilden nedan för att addera urvalet till en lista.Skärmdump Skapa Lista

Du kan slutligen även välja att addera en hel träfflista genom att markera de träffar du vill inkludera och sedan välja alternativet 'Bokmärk'.

Bokmärk Träfflista

För att hitta dina listor klickar du på symbolen bredvid 'Supersök'.
Du ser då en sammanställning på samtilga listor du har skapat.

Listvy

När du sedan klickat in på den lista du vill titta på kan du välja vilken typ av information du vill se. I listan nedan ser du till expempel samtliga fastigheter samt dess ägare som har Elgigantens aktiebolag som hyresgäst.

Listvy Fastighet


Senast uppdaterad: 2015-09-12
Redaktör: Pontus Jacobson