Kunskapsportalen

Support: 08-5070 5380, info@datscha.com

Nytt i karta

Den nya kartan innehåller förutom de tidigare funktionerna även en del nyheter.

Tända upp information

För att tända upp information om fastigheter, transaktioner, hyresgäster och/eller marknadsinformation, klick på ikonen till vänster om aktuell rubrik. 

Prick I Karta (2)

 För att filtrera informationen som visas, klicka på rubriken. Nytt I Karta2

 Mäta i karta

En nyhet i kartan är möjligheten att mäta avstånd. För att aktivera mätverktyget, klicka på mätikonen och klicka sedan i kartan från den punkt du önskar mäta avståndet och förflytta sedan muspekaren till önskat läge. 

Nytt I Karta3

 Flera urval i karta

I den nya kartan är det möjligt att visa upp flera olika urval i kartan såsom ett fastighetsurval tillsammans med ett transaktionsurval. I bilden nedan så är de gula plupparna ett transaktionsurval medan de röda och oranga är ett fastighetsurval från de två fastighetsägarna Fastighets AB Balder och Eklandia Fastighets AB. Nytt I Karta4

 Ta fram din position på karta

Genom att klicka på ikonen enligt bilden nedan så tar Datscha dig automatiskt till den plats i kartan där du ditt IP-nummer kommer ifrån. Nytt I Karta5

 Dölja verktygsvyer

Önskas verktygsfälten döljas, klicka på ikonen som visas på bilden nedan. 

Nytt I Karta6

 Verktygsfälten blir då dolda.

Nytt I Karta7

 Ytterligare hjälp

Önskas ytterligare hjälp kan snabbhjälpen i kartan användas (se bild nedan). Det finns även ytterligare guider att tillgå under kunskapsportalen som djupare förklarar kartfunktionerna. 

Nytt I Karta8

Senast uppdaterad: 2015-09-12

Innehållsansvarig: Jonas Zakrisson