Kunskapsportalen

Support: 08-5070 5380, info@datscha.com

Mobil app

 I strävan efter att göra informationen om fastighetsmarknaden så lättillgänglig som möjligt erbjuder Datscha även en mobil app.

 

Information om fastigheter

Via Datschas mobila lösning kan man direkt på plats få information om de närliggande kommersiella fastigheterna i form av fastighetsbeteckning, taxeringsvärde, typkod, total area, ägare samt fastighetsgränser. (Du kan även söka eller zooma dig via kartan till vilken fastighet som helst i landet.)

Datscha App 1 Datscha App 1B
Datscha App 2 Datscha App 2B
Datscha App 3 Datscha App 3B

 

Totalt finns det information om ca 400 000 svenska fastigheter i Datschas databas.

Information om ägare

I appen kan man klicka sig från fastighetsinfosidan (eller direkt söka på en fastighetsägare) för att få en översikt av den totala portföljen inklusive visa på kartan.

Datscha App 4 Datscha App 4B

 

Områdesanalys

Via funktionen [Områdesanalys] kan man zooma in ett vist kartläge och för detta området få en summering av:

  • Största fastighetsägare
  • Fördelningen ytor

Samtliga fastigheter som syns på kartan ingår i summeringen.

Datscha App 5 Datscha App 5B

 

Hur kommer man igång?

Om du har ett Datscha abonnemang så är det bara att ladda ner de kostnadsfria apparna och börja användare funktionerna. Använd nedan länkar för att finna din version av appen.

> iTunes Store (Apple iOS)

> Google Play (Android)

Vilka funktioner?
De funktioner du får i din App'n speglar vad du kan se i webbversionen, dvs styrs via ditt abonnemang. Tjänsten Områdesanalys har alla tillgång till.

Ett konto = En mobil
När du installera appen så låser du ditt Datscha konto till just den telefonen. Du kan byta telefon upp till 5 gånger per år. Men man kan aldrig använda olika telefoner parallellt för ett och samma Datscha konto.

Krav på telefonen

För att kunna använda tjänsten krävs det att telefonen är en sk 'SmartPhone' med antingen från iOS (Apple iPhone) eller Android som operativsystem.

Frågor eller problem?

Kontakta Datscha Supporten.