Kunskapsportalen

Support: 08-5070 5380, info@datscha.com

Dela din värdering

Att dela med sig av sin analys är enkelt i Datscha. Inga bilagor skapas och alla jobbar i samma 'kopia'. Det enda du behöver göra är att ange en e-postadress. Mottagaren behöver inte ens vara Datscha kund (om de bara vill 'läsa'). För att kunna uppdatera din värdering krävs det att mottagaren har ett abonnmang. 

 

Dela med dig av ditt scenario

 

1. Om du önskar att någon annan användare ska kunna se ditt scenario och eventuellt också göra ändringar så kan du använda dig av 'Dela scenario'-funktionen. Klicka på [Dela scenario]. Du kan där välja att dela med dig av ditt scenario via e-post eller via grupper. Det vanligaste är att använda sig av e-post-delningen. 

 

Scenariohantering5

 

 2. Fyll sedan i e-postadressen till personen/personerna som ska ha tillgång till scenariot. Välj även vilken behörighet de ska ha (läs, skriv och/eller kopiera).

DCF Share 2

3. Klicka på [Nästa] för att redigera innehållet i mailet 

4. Klicka på [Skicka]

5. Ett mail har skickats till mottagarna

Datscha FA Dela Scenario 4 Read Email 750Px

6. Mottagaren klickar på den blå länken och kommer till en inloggningssida. Saknar mottagaren ett Datschakonto kan de skapa ett gratis konto på en minut och se ditt scenario. För att kunna ändra måste man vara betalande kund.

7. Utdelade (& tilldelade) scenarier hittar du sedan i modulen värdering genom att klicka [Visa tilldelade] eller [Visa delade]. 

DCF Share 3

Justera behörighet eller ta bort delning

Klicka på [Visa delade] och sedan pennan på raden för att redigera. 

Då får du upp detaljerna för delningen och möjlighet att justera dem eller ta bort delningen helt och hållet. Klicka sedan på spara. 

Behörighet

 

Julia Olsson, 2020-03-19